Dalarnas Bowlingförbund

Bowling i Dalarna

Inbjudan till reservlagsserie 4-manna säsongen 2019-2020.

26 april, 2019 av

Nyanmälningar eller avanmälningar till det nationella seriesystemet (fr o m div 3 och uppåt) sker direkt till Svenska Bowlingförbundet.

Beträffande reservlagsserier, så sker kontakten direkt med Dalarnas Bowlingförbund. Utvecklingen av reservlagsserien 4-manna har varit framgångsrik,  men vi har hittills inte kunnat samla tillräckligt många lag (minst 6) till en reservlagsserie för 8-mannalag.

Vi vill ha in era anmälningar senast den 27 maj, via mail till mats.hh@telia.com. Det gäller de lag som vill anmäla nya lag eller avanmäla lag. Ni som vill spela som tidigare behöver inte göra någon anmälan.

Vi inbjuder alltså till:

Reservlagsserie 4-manna, europeiskt spelsätt, banpoäng.

Frågor besvaras av Mats Hellsten tfn 070-536 99 82.